تقویت همکاری چین با ابوظبی

یک مقام ارشد اماراتی گفت چین و ابوظبی چشم‌انداز زیادی برای افزایش سرمایه‌گذاری و همکاری در بخش‌های مبتنی بر نوآوری همانند بخش سلامت و بهداشت می‌بینند.

طارق بن هندی، مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری ابوظبی، آژانس دولتی حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ابوظبی، پایتخت امارات، افزود: ما پتانسیل قابل توجهی برای ادامه توسعه و همکاری در سرمایه‌گذاری می‌بینیم.

هندی به چاینا دیلی گفت: چین یکی از رهبران انقلاب دیجیتال جهانی است و تلاش بی‌وقفه این کشور در راستای تحول، با تمرکز بلندپروازانه ما بر نوآوری همسو است. ابوظبی به طور چشمگیری در زمینه اقتصاد دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری کرده است و همکاری در بخش‌های مبتنی بر نوآوری عامل اصلی سرمایه‌گذاری چین در امارات خواهد بود.

به گفته وی، ابوظبی به شرکت‌های نوآور چینی فرصت‌های زیادی برای رشد در بخش‌هایی مانند خدمات مالی، بهداشت و درمان، اکوتوریسم، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مواد شیمیایی پایین‌دستی، هوافضا و دفاع ارائه می‌دهد.

هندی بیان کرد که با وجود اختلالات مربوط به کرونا، همکاری بین چین و ابوظبی در سال گذشته همچنان پابرجا بود و در تحقیقات و همکاری در زمینه سرمایه‌گذاری هیچ کندی صورت نگرفته است.

وی گفت که همکاری بین شرکت Sinopharm چین و گروه 42 ، شرکت هوش مصنوعی و رایانش ابری مستقر در ابوظبی، در آزمایشات بالینی برای واکسن کرونا باعث تقویت همکاری بین دو طرف شده است.

گروه ملی Biotec چین، شرکت تابعه Sinopharm ، برای آزمایشات بالینی فاز 3 واکسن کرونا CNBG که ژوئن گذشته در امارات متحده عربی آغاز شد، با گروه 42 همکاری کرد. امارات متحده عربی این واکسن را در ماه دسامبر به طور رسمی ثبت کرد.

امسال انتظار می‌رود هر دو طرف شاهد همکاری بیشتر در زمینه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر، فضا و اقتصاد دانش، و همچنین پروژه‌های عمده زیرساختی و خدمات لجستیکی به عنوان بخشی از ابتکار کمربند و جاده (راه ابریشم جدید) باشند.

هندی گفت معاملات و پروژه‌های بزرگ تحت راه ابریشم جدید عامل اصلی همکاری و سرمایه‌گذاری در آینده بین دو طرف خواهد بود.

در شرایطی که سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی جهانی در سال 2020 کاهش یافت، سرمایه‌گذاری شرکت‌های چینی در بخش‌های غیرمالی در کشورهای شرکت‌کننده در طرح راه ابریشم جدید، از جمله امارات متحده عربی، با 18.3 درصد افزایش به 17.79 میلیارد دلار در سال گذشته رسیده است.

هندی گفت، ابوظبی آماده است تا از سرمایه‌گذاران چینی که به دنبال باز کردن فرصت‌ها در اکوسیستم فناوری رشد سریع ابوظبی هستند پشتیبانی و با راه‌اندازی دفتر جدید خود در پکن تلاش می‌کند ارتباط بین شرکت‌های چین و امارات را تسهیل کند.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *