نقش محوری چین در زنجیره تأمین باتری خودروهای برقی

افزایش 20 درصدی قیمت کبالت از ابتدای سال 2021 نشان می‌دهد که چگونه رشد ساخت وسایل نقلیه الکتریکی بر زنجیره تأمین جهانی فشار آورده است.

در حال حاضر کمبود لوازم نیمه‌هادی باعث کندی در بهبود تولید خودروهای برقی شده است. به گفته افراد فعال در صنعت خودرو، اکنون زنجیره تأمین کبالت، فلز آبی‌رنگی که برای بسیاری از انواع باتری‌ها از جمله در خودروهای برقی مورد نیاز است، نگران‌کننده است.

یینگ لو، تحلیلگر شرکت تحقیقات کالای Roskill مستقر در لندن در این باره گفت: تقاضای کبالت به این زودی‌ها کاهش نخواهد یافت، در حالی که عرضه به دلیل اختلالات لجستیکی در آفریقای جنوبی به علت شیوع کرونا، همچنان محدود است.

از کبالت پرانرژی به عنوان تثبیت‌کننده در باتری‌ها استفاده می‌شود. این فلز کمک می‌کند تا کاتد باتری در برابر خوردگی که منجر به آتش‌سوزی می‌شود محافظت شود.

اکثر کبالت جهان در جمهوری دموکراتیک کنگو در آفریقای مرکزی استخراج می‌شود. این ماده معمولاً به آفریقای جنوبی حمل می‌شود و سپس از بندر دوربان آفریقای جنوبی به چین منتقل می‌شود و در آنجا پردازش می‌شود و نهایتاً توسط چین در اختیار تولیدکنندگان باتری قرار می‌گیرد. این نشان می‌دهد که زنجیره تأمین کبالت که ماده حیاتی باتری خودروهای برقی جهان است، دارای چندین نقطه خفه‌کننده است که آن را در برابر اختلال آسیب‌پذیر می‌کند. نقش محوری در زنجیره تأمین کبالت را چین بر عهده دارد و سایر کشورها هم به آن وابسته هستند.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *