ژنرال مارک میلی: ارتش آمریکا برای مبارزه با چین به یک انقلاب در فناوری‌های پیشرفته نیاز دارد

به اعتقاد ژنرال ارشد پنتاگون، اگر ارتش آمریکا می‌خواهد برتری خود را نسبت به چین حفظ کند، باید به طور کامل به سمت استفاده از فناوری‌های رباتیک و هوش مصنوعی برود.

مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت که نیروهای کوچک‌تر و توانمندتر مسلح به موشک‌های دوربرد باید به طور گسترده‌تری در آسیا مستقر شوند تا در مقابل دشمن اصلی آمریکا قرار بگیرند.

وی در یک نشست هم‌اندیشی آنلاین دفاعی در موسسه نیروی دریایی ایالات متحده گفت: ما در شرایط یک تغییر اساسی در شخصیت جنگ هستیم.

میلی به گسترش تسلیحات با هدایت دقیق، هواپیماهای بدون سرنشین و سایر تجهیزات رباتیک و ارتباطات ماهواره‌ای پیشرفته اشاره کرد و گفت کسانی که به این تجهیزات تسلط بیشتری داشته باشند در جنگ، تعیین‌کننده خواهند بود.

میلی افزود: سلاح‌های رباتیک طی 10 یا 15 سال آینده گسترش خواهند یافت و چین به سرعت چنین توانایی‌هایی را توسعه می‌دهد.

چینی‌ها تلاش دارند در این زمینه‌ها نه تنها به آمریکا برسند، بلکه از آمریکا جلو بزنند، بر ما تسلط داشته باشند و بتوانند ما را در درگیری مسلحانه تا اواسط قرن شکست دهند.

میلی که انتظار می‌رود در زمان رئیس‌جمهور منتخب جو بایدن در سمت خود باقی بماند، گفت که ایالات متحده باید رد پای نظامی خود را در خارج کاهش دهد، زیرا پایگاه‌های دائمی در مکان‌هایی مانند کره جنوبی و بحرین، نیروهای آمریکایی، خانواده‌ها و کارکنان آنها را آسیب‌پذیر می‌کند.

او افزود: من طرفدار پایگاه‌های نظامی بزرگ دائمی ایالات متحده در کشورهای دیگر نیستم، بلکه نیروهای کوچک‌تر که به طور گسترده توزیع‌ شوند که شناسایی آنها بسیار دشوار باشد، برای ارتش آینده کلیدی خواهد بود.

وی گفت: برای جلوگیری از تسلط چین بر غرب اقیانوس آرام در درگیری‌ها، ایالات متحده باید واحدهای مستقر در فیلیپین، ویتنام و استرالیا داشته باشد که با استفاده از موشک دوربرد دقیق قادر به هدف قرار دادن کشتی‌های نیروی دریایی چین باشند.

میلی اظهار داشت که پنتاگون باید برنامه‌ریزی کند تا سال 2045 ناوگان دریایی خود را از سطح فعلی حدود 300 فروند کشتی به بیش از 500 فروند کشتی افزایش دهد، به طوری که یک‌چهارم یا بیشتر کشتی‌ها بدون سرنشین و رباتیک باشند و حدود 90 دستگاه زیردریایی داشته باشد.

او گفت:‌ اگر در رقابت با چین جدی هستید، داشتن چیزی مثل 500 کشتی بلیت ورود به این رقابت است.

وی توضیح داد که این توسعه‌ها شامل افزایش ناوگان ناوهای بزرگ هواپیمابر آمریکایی نیست، زیرا این ناوها اهداف نسبتاً آسانی برای موشک‌های دقیق دوربرد قدرتمند چین هستند.

میلی در پایان گفت: من نمی‌گویم می‌خواهیم با چین جنگ کنیم؛ من می‌گویم که ما می‌خواهیم از جنگ با چین جلوگیری کنیم و مجبور خواهیم بود برای جلوگیری از وقوع چنین درگیری‌هایی، در این توانمندی‌ها سرمایه‌گذاری کنیم.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *