حوزه پژوهشی

راکت‌انداز جدید چینی با مهمات ویژه

خانه > حوزه پژوهشی > راکت‌انداز جدید چینی با مهمات ویژه

بر اساس تصاویر منتشر شده جدید ارتش چین در حال آزمایش بر روی یک راکت‌انداز انفرادی جدید است.

این راکت‌انداز به نظر از گونه یک بار مصرف است به این معنا که این سامانه یک بار قابلیت شلیک داشته و پس از آن پرتاب گر دور انداخته می‌شود.

این نوع طراحی برای مجهز کردن تعداد بیشتری از سربازان در هر دسته یا گروه نظامی به قدرت آتش بیشتر کاربرد دارد.

بر اساس تصویر موجود مهمات به کار رفته در این راکت‌انداز جدید از نوع آتش زا است و برای پاکسازی محیط‌های مثل سنگر، خندق، ساختمان‌ها و در کل فضای‌های بسته که توسط نیروی پیاده دشمن اشغال شده کاربرد دارد.

هنوز اطلاعات دقیق در خصوص مشخصات این راکت‌انداز منتشر نشده است.

در سال‌های اخیر طیف وسیعی از سلاح‌های آتش‌زا در انواع مختلف و با طراحی‌های گوناگون برای این منظور توسعه پیدا کردند، چون که نیاز برای درگیری در فاصله نزدیک شدیدا افزایش پیدا کرده و بحث پاکسازی نیروهای دشمن در این فاصله یک مسئله بسیار پر ریسک به حساب می‌آید.

یکی از راه‌ها برای کاهش خطر برای نیروهای خودی همین استفاده از تسلیحات در این کلاس است که به راحتی می‌تواند نیروهای دشمن در این فضا‌ها را به سرعت نابود کند.

تحقیق و نگارش توسط چین‌نگار

محتوای ویژه اعضا

این محتوا مخصوص اعضای چین‌نگار است

برای مطالعه متن کامل این تحلیل تخصصی و دسترسی به آرشیو پژوهش‌ها، لطفاً وارد حساب کاربری خود شوید یا به‌صورت رایگان ثبت‌نام نمایید.

ثبت‌نام سریع با پیامک رمز یکبار مصرف (OTP) دسترسی نامحدود به تمامی مقالات و نشریات
پیمایش به بالا