یک تحقیق جدید که توسط دانشگاه پزشکی نیروی دریایی چین انجام شده، نشان میدهد از هر 5 خدمه زیردریایی نیروی دریایی چین که در منطقه دریای چین جنوبی خدمت میکند، حداقل 1 نفر دچار مشکلات روحی و روانی است.
کارشناسان افزایش میزان تمرینها، رزمایشها و گشتهای زیرآبی را از دلایل این مسئله عنوان کردهاند.
این اطلاعات بر اساس پرسشنامهای جمعآوری شده که توسط خدمه این زیردریاییها تکمیل شده است.
کارشناسان اعتقاد دارند فشارهای وارده به خدمه زیردریاییها در منطقه دریای چین جنوبی و افزایش اهمیت این منطقه برای چین و از طرف دیگر زندگی کردن و ماندن برای مدت طولانی در محیط بسته این شناورها و خوابیدن در کابینهایی بسیار کوچک و همراه با سر و صدا، از جمله دلایل بروز این مسائل است.
از دیگر مسائلی که در این تحقیق به آن اشاره شده، این بود که در میزان نیروهایی که از مشکلات روحی رنج میبرند در زیردریاییهای اتمی، بیشتر از زیردریاییهای با پیشران دیزل الکترونیک است و در عین حال خدمهای که از سطح بالاتر آموزش، خصوصا به شکل آکادمیک برخوردار هستند در معرض مشکلات عصبی بیشتری هستند.
دریای چین جنوبی منطقهای است که چین بر کل آن ادعای مالکیت دارد، اما از کشورهای برونئی، اندونزی، مالزی، تایوان، ویتنام و فیلیپین هر کدام ادعاهای ارضی و مالکیتی در خصوص این بخش از جهان داشته و این مسئله باعث رقابت تسلیحاتی شدیدی در این نطقه از جهان شده است.