صنعت فرهنگی چین چگونه از دیجیتالی شدن بهره می‌برد؟

به عقیده کارشناسان حوزه صنعت، تلاش چین برای تقویت دیجیتالی کردن بخش صنعت فرهنگی نشان دهنده این است که فناوری‌های پیشرفته مانند هوش مصنوعی، فناوری نسل پنجم اینترنت و داده‌های بزرگ پایه و اساس فناورانه محکمی برای پیشبرد توسعه با کیفیت بخش فرهنگی و آزاد شدن ظرفیت مصرف فرهنگی ملت چین خواهد بود.

به عقیده کارشناسان حوزه صنعت، تلاش چین برای تقویت دیجیتالی کردن بخش صنعت فرهنگی نشان دهنده این است که فناوری‌های پیشرفته مانند هوش مصنوعی، فناوری نسل پنجم اینترنت و داده‌های بزرگ پایه و اساس فناورانه محکمی برای پیشبرد توسعه با کیفیت بخش فرهنگی و آزاد شدن ظرفیت مصرف فرهنگی ملت چین خواهد بود.

اظهار نظر کارشناسان فوق پس از آن مطرح شد که دفاتر عمومی کمیته مرکزی حزب کمونیست و شورای دولتی چین روز یکشنبه مشترکا دستورالعملی را برای حمایت از دیجیتالی شدن صنعت فرهنگی کشور منتشر کردند.

طبق دستورالعمل فوق، چین به سرعت دیجیتالی کردن صنعت فرهنگی این کشور خواهد افزود، از حضور گروه جدیدی از کسب و کارهای فرهنگی در حوزه‌های جمع‌آوری، پردازش، تجارت، توزیع و عرضه داده‌های فرهنگی بهره خواهد برد‌ و علاوه بر این از پیشنهادهای اولیه عمومی شرکت‌های فرهنگی دیجیتالی که در زمینه علم و نوآوری فناورانه پیشگام هستند، حمایت خواهد کرد.

این دستورالعمل می‌افزاید، تلاش‌های بیشتری برای مطالعه و طراحیِ سیاست‌های مرتبط با حمایت از دیجیتالی کردن صنعت فرهنگی، افزایش حمایت مالی و ایجاد مراکز علمی و نوآوری فناورانه ملی مورد نیاز است.

ارزش سهام شرکت‌های فرهنگی و رسانه‌ای روز دوشنبه در بازار سهام سرزمین اصلی چین افزایش قابل توجهی داشت. سهام «شرکت گروه رسانه‌ای دوک» که ناشر کتاب است و «هلدینگ تبلیغاتی جه جیانگ هوامی» به ترتیب با ۱۴٫۸۲ یوان و ۴٫۶۶ یوان بسته شدند.

شرکت «سینولینک سکیوریتیز» اعلام کرد پیش بینی می‌شود اقدام اخیر برای ارتقای دیجیتالی کردن و توسعه با کیفیت صنعت فرهنگی به ایجاد سناریوهای جدید آنلاین و حضوری مصرف، تزریق انگیزه تازه به بخش صنعت فرهنگی سنتی و تحریک مصرف در این حوزه کمک کند.

«لونگ های‌بوئو» یکی از پژوهشگران مرکز تحقیقات توسعه شورای دولتی چین در این باره می‌گوید: کاربرد فناوری‌های دیجیتال مانند نسل پنجم اینترنت، هوش مصنوعی، داده‌های بزرگ و اینترنت اشیاء، گذار دیجیتال صنعت فرهنگی سنتی را تقویت خواهد کرد که در راستای تلاش گسترده‌تر کشور برای تسهیل رشد اقتصاد دیجیتال نیز هست.

وی با بیان اینکه اقتصاد دیجیتال به حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی کشیده شده، افزود: صنعت فرهنگی و سرگرمی آنلاین قرار است از فرصت رشد بهره ببرد. دیجیتالی کردن صنعت فرهنگی همچنین به ادغام فناوری‌های دیجیتال با فرهنگ و ایجاد قالب‌ها و مدل‌های کسب و کار جدید سرعت خواهد بخشید.

بر اساس گزارش «موسسه تحقیقاتی لیدلئو» که یک شرکت مشاوره بازار است، ادغام ساختاریِ صنعت فرهنگی و فناوری دیجیتال مجموعه‌ای از کسب و کارهای نوظهور را پایه گذاری کرده که عبارتند از خدمات پخش آنلاین ویدئو، پخش زنده، بازی‌های آنلاین، موسیقی آنلاین،‌ نمایشگاه‌های ابری آنلاین و گردشگری ابری.

این گزارش می‌افزاید، علاوه بر این، ایجاد «زیرساخت جدید» در بخش فرهنگی گذار و ارتقای صنعت فرهنگی سنتی چین را بهبود خواهد بخشید.

«لی جیه» محقق «اندیشکده صنعت خلاق و فرهنگ دیجیتال» تاکید کرد: برخی شرکت‌های فرهنگی و فناوری سرمایه‌گذاری سنگینی در بخش تحقیقات و توسعه کرده‌اند و با خطرات و چالش‌های بالقوه‌ای مواجه‌اند و این دستورالعمل جدید دولت به آنها کمک خواهد کرد تا به دنبال تامین بودجه در بورس‌های داخلی باشند.

منبع: payamefori

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *