حوزه پژوهشی

سفارش ویژه ارتش چین برای منطقه تبت

خانه > حوزه پژوهشی > سفارش ویژه ارتش چین برای منطقه تبت

منطقه تبت که بخشی از مرز چین و هندوستان است، در ماه‌های اخیر شاهد برخی درگیری‌ها بین واحدهای مرزی بین دو کشور بوده که منجر به بروز تلفات از هر دو سمت شده است.

درگیری‌ها در این بخش باعث شده که ارتش چین در ماه‌های اخیر واحدهای مختلف رزمی خود را به این منطقه اعزام کند.

اخیرا واحدهای نیروی زمینی ارتش چین سفارش ویژه‌ای برای پرنده‌های بدون سرنشین را برای این منطقه داده‌اند.

این سفارش شامل پهپادهای عمود پرواز Blowfish A2 است که در حقیقت یک بالگرد کوچک بدون سرنشین بوده و توانایی حمل مهمات کوچک را نیز دارد.

این پرنده بدون سرنشین توسط شرکت چینی Zhuhai Ziyan ساخته شده و بر اساس اطلاعات اعلام شده توسط طرف سازنده این پهپاد می‌تواند با سرعت 130 کیلومتر در ساعت پرواز کرده و 12 کیلوگرم نیز محموله را به همراه داشته باشد.

از دیگر موارد سفارش داده شده توسط ارتش چین برای این منطقه، دستگاه‌های تولید اکسیژن و خودروهای مخصوص تهیه و سرو غذا است.

فرماندهی نظامی منطقه تبت چندی پیش از شرکت‌های چینی فعال در حوزه پرنده‌های بدون سرنشین کوچک دعوت به حضور در منطقه و نمایش محصولات خود را کرده بود که در کنار پهپاد نام برده شده، سیستم‌های دیگری مثل CW-25 و CW-10 نیز مورد نمایش قرار گرفته بود.

یک سیستم مقابل با پرنده‌های بدون‌سرنشین دستی، سیستم تامین انرژی خورشیدی و سامانه‌های لجستیکی از موارد دیگر به نمایش درآمده در این بخش بوده است.

منبع

دیدگاه‌ها و نظرات تحلیلی 0

دیدگاه‌های شما پس از بررسی تیم اندیشکده چین‌نگار منتشر خواهد شد.

برای ارسال دیدگاه، وارد حساب کاربری خود شوید

جهت حفظ کیفیت گفتگوهای تحلیلی و تخصصی، ارسال دیدگاه منحصراً برای اعضای محترم اندیشکده چین‌نگار امکان‌پذیر است. ورود سریع و بی‌درنگ با شماره همراه فراهم است.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

شما نخستین فردی باشید که دیدگاه یا تحلیل خود را درباره این مطلب بیان می‌کند.

پیمایش به بالا